HAPPYBIKE DE BESTE FIETSENWINKEL VAN DE REGIO UTRECHT

Fietsplan

Happybike heeft veel ervaring op het gebied van bedrijfsfietsen, ook bekend als ‘het fietsplan’ of ‘een fiets van de zaak’. Door het grote assortiment wat wij hebben is er vrijwel altijd een fiets die bij u past. Met een van onze adviseurs kunnen wij u dan ook van dienst zijn om tot de juiste keuze te komen. Happybike kan u op meerdere manieren van dienst zijn als het gaat om een fietsplan:

  1. Persoonlijk advies 
    Met het persoonlijk gerichte advies kunnen we elke individuele klant voorzien van het gewenste product. Hierbij staat centraal dat het product zo goed mogelijk aan uw eisen voldoet. Verder helpen en advisieren wij u met de aanvraag/administratieve verwerking van het fietsplan.
  2. Het fietsplan voor uw werknemers
    Wanneer u, als ondernemer, uw werknemers wil laten profiteren van de fiscale regelingen rondom het fietsplan is Happybike uw partner. Met onze ervaring en kennis op het zowel fiscaal technisch en productgericht advies kunnen we de werkgever en werknemer volledig ontzorgen. Onze klantgericht aanpak zorgt voor het gewenste eindresultaat.
  3. Custom made
    Happybike kan u ook van dienst zijn als het gaat om fietsen met reclame. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een fiets op projectbasis ontwerpen voor uw onderneming met uw reclame.

Happybike is lid van het Nationale Fiets Projecten (NFP) en Bedrijfsfietsen Nederland


Lease a bike

Vroeger was er al de fiets van de zaak en hij is nu helemaal terug van weggeweest. In een compleet fris jasje is het nu mogelijk om op jouw werknemers zakelijk een fiets te laten leasen. Dit gaat niet volgens de omslachtige werkkostenregeling (WKR), maar via eenvoudige regels die makkelijk te begrijpen zijn. Dankzij LEASE A BIKE wordt een zakelijke fiets ontzettend simpel. De voordelen?

✔️ Vrije keuze in merk & type fiets

✔️ Het fiscale voordeel kan oplopen tot 35%

✔️ All-in service, onderhoud & verzekering

✔️ Optie tot koop na 36 maanden

✔️ Vast laag maandtarief via brutoloon

 

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.