Zakelijk

Happybike heeft veel ervaring op het gebied van bedrijfsfietsen, ook bekend als ‘het fietsplan’ of ‘een fiets van de zaak’. Door het grote assortiment wat wij hebben is er vrijwel altijd een fiets die bij u past. Met een van onze adviseurs kunnen wij u dan ook van dienst zijn om tot de juiste keuze te komen. Happybike kan u op meerdere manieren van dienst zijn als het gaat om een fietsplan:

  1. Persoonlijk adviesĀ 
    Met het persoonlijk gerichte advies kunnen we elke individuele klant voorzien van het gewenste product. Hierbij staat centraal dat het product zo goed mogelijk aan uw eisen voldoet. Verder helpen en advisieren wij u met de aanvraag/administratieve verwerking van het fietsplan.
  2. Het fietsplan voor uw werknemers
    Wanneer u, als ondernemer, uw werknemers wil laten profiteren van de fiscale regelingen rondom het fietsplan is Happybike uw partner. Met onze ervaring en kennis op het zowel fiscaal technisch en productgericht advies kunnen we de werkgever en werknemer volledig ontzorgen. Onze klantgericht aanpak zorgt voor het gewenste eindresultaat.
  3. Custom made
    Happybike kan u ook van dienst zijn als het gaat om fietsen met reclame. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een fiets op projectbasis ontwerpen voor uw onderneming met uw reclame.

Happybike is lid van het Nationale Fiets Projecten (NFP) en Bedrijfsfietsen Nederland

Nationale Fiets Projecten (NFP) Bedrijfsfietsen Nederland