HAPPYBIKE DE BESTE FIETSENWINKEL VAN DE REGIO

Brinckers Elektrische Fietsen

Brinckers is een bedrijf dat zich richt op de productie en verkoop van elektrische fietsen, oftewel e-bikes. Dit bedrijf heeft al jaren ervaring in de branche en staat bekend om de kwaliteit en prestaties van hun e-bikes.

De e-bikes van Brinckers zijn speciaal ontworpen voor de moderne fietser die op zoek is naar een vervoersmiddel met een extra steuntje in de rug. Het elektrische systeem ondersteunt de fietser bij het fietsen, waardoor het makkelijker wordt om lange afstanden te overbruggen. Daarnaast is het ook mogelijk om meer snelheid te maken dan op een gewone fiets.

Brinckers biedt een breed scala aan verschillende modellen e-bikes, van stadsfietsen tot sportieve mountainbikes. Elke fiets is voorzien van de nieuwste technologieën, zoals een krachtige accu en een high-tech display dat informatie geeft over de snelheid en batterijduur. De fietsen zijn ook uitgerust met handige accessoires, zoals verlichting en bagagerekken.

De E-bikes van diverse merken hebben wij overzichtelijk opgesteld in onze showroomsdeze zijn bij ons niet online te bestellen

Bekijk onze modellen in de showroom van Happybike zowel in Nieuwegein als in Amersfoort.

Met onze fietsen uit de more comfy collectie kun je alle kanten op: lekker op de fiets naar je werk via dat mooie paadje of een middagje toeren op de Utrechtse heuvelrug.

Nederland kent zoveel mooie plekken! Op een Brinckers e-bike kun je onbegrensd genieten en hoewel we een drinkpauze of koffiemomentje zeker aanraden; je kan tot 100 echte kilometers fietsen zonder te stoppen om op te laden. Welke e-bike past het best bij jou?
Woon je 20, maximaal 30 kilometer van je werk vandaan? Dan kun je die afstand prima met de fiets afleggen! Je pakt meteen een hoop voordelen mee, want op de fiets naar je werk is gezond, duurzaam en efficiënt.

Op een e-bike van Brinckers leg je dit soort afstanden met gemak af. Je fietst lachend de file voorbij en je krijgt meteen je dagelijkse portie beweging!

De more sporty modellen van Brinckers zijn ontworpen naar de wensen van de moderne veel-fietser: comfortabel, slim, snel en praktisch. Wat houdt jou nog tegen?
Een e-bike is er niet alleen om mee naar je werk te rijden of om mee te toeren. Ook je dagelijkse ritten worden een stuk leuker en makkelijker op een elektrische fiets!

Rijd je voornamelijk korte stukjes en functionele ritjes, dan ben je op zoek naar een van onze more easy Brinckers: onderhoudsarm, makkelijk te bedienen en betrouwbaar.

Natuurlijk kun je er ook mee naar je werk, en ja: je kunt er ook prima mee toeren als je dat wil! Deze e-bikes zijn gemaakt voor veel vlieguren en gebruiksgemak. Zodat je altijd ‘even de fiets pakt’ in plaats van de auto.
Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan.