Het nieuwe logo van Happybike

Logo verkiezing

Met onze Facebook actie hebben wij gevraagd aan onze klanten welk logo het beste zou passen bij Happybike.
Er waren drie opties waar u op kon stemmen. Uiteindelijk is onderstaand logo met grote meerderheid verkozen tot de nieuwe smile van Happybike.
Wij willen iedereen bedanken voor het meedenken!

logo happybike

Het nieuwe logo van Happybike

Winnaar van de logo verkiezing

Gijsbert Bouw is de winnaar van onze logo verkiezing! Door te liken en te stemmen op een van de logo’s is hij als winnaar uit de bus gekomen. Op zaterdag 27 september heeft Theo Groothedde feestelijk de fiets die Gijsbert heeft gewonnen uitgereikt. Het team van Happybike wenst Gijsbert veel plezier met zijn fiets.

Gefeliciteerd Gijsbert!

Happy Easter! Kom langs bij Happybike goede vrijdag en tweede paasdag 2014!

Kom langs tijdens pasen bij Happybike!

Tijdens Pasen is Happybike geopend. De netto deal dagen starten op vrijdag tot en met tweede paasdag 2014! U profiteert van leuke extra’s!

Daarnaast hebben wij ook een leuke winactie. Als u bij ons langs komt in de winkel kunnen wij leggen wij u precies uit hoe u prijzen kunt winnen. U maakt onder andere kans op een Samsung Galaxy S5, een BMX en natuurlijk nog veel meer.
De openingstijden zijn:

Goede Vrijdag 10:00 uur – 17:00 uur
Zaterdag 10:00 uur – 17:00 uur
Zondag gesloten
Maandag (tweede paasdag) 13:00 uur – 17:00 uur

Happybike.nl live!

Vandaag, 7 december 2013 is Happybike.nl live. Het doel van deze website is om de bezoeker meer achtergrond informatie te geven over Happybike. Happybike wil via deze website voornamelijk beter bij haar zakelijke contacten aansluiten.