Groothandel

Happybike heeft door haar grote netwerk een zakelijke functie in de markt weten te verwerven. Als groothandel bedienen wij verschillende afzetkanalen en ook partners in het buitenland.

Dealerschap

Happybike is al sinds een geruime tijd bezig met de oprichting van een dealer netwerk. Als groothandel bedient Happybike op dit moment al een groot aantal zakelijke afnemers. De zakelijke markt is een speerpunt voor Happybike gezien de groeiende populariteit van ‘zakelijk fietsen’. Het dealer netwerk van Happybike ondersteund dit. Als Happybike zijn wij daarom ook altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden op het gebied van dealerschap. Wanneer u met Happybike daar over wilt sparren kan dat altijd! Bel Happybike of neem contact met ons op.

Custom production

Happybike heeft de afgelopen jaren met een aantal international zakenpartners een aantal fietsen ontworpen en geproduceerd. Met het bedienen van de markt vanuit onze ‘lijn’ zijn wij in staat om de kwaliteit van de in Europa geproduceerde fietsen hoog te houden. Daarnaast heeft Happybike ook haar kanaal om de garantie van deze fietsen af te wikkelen. Het kopen van een van onze ‘custom mades’ is daarom een weloverwogen keuze.